Informasjon

Møt nye Tucson

Vår kompakte SUV har fått et nytt kraftfullt design og er utstyrt med smart ny teknologi og toppmoderne førerassistentsystemer.

Strømlinjeformet design

Raffinerte flater, definerte linjer og balanserte proporsjoner gir bilen et sportslig utseende.

Kaskadegrill

Fronten på nye Tucson preges av Hyundais kaskadegrill. Den markante kromgrillen strekker seg helt ut til LED-hovedlyktene og kjørelysene.

Gjennomført sportslig

Nye Tucsons raffinerte flater og balanserte proporsjoner gir bilen et sportslig utseende. En dynamisk sidelinje strekker seg fra fronten til hekken.

8" navigasjonssystem

En av endringene i kupeen til nye Tucson er den 8" store navigasjonsskjermen. Berøringsskjermen er plassert i perfekt betjeningshøyde over instrumentpanelet. Designet gjør det mulig å se multimedieinformasjon høyere opp og nærmere synsfeltet ditt. Her har du hurtigtilgang til navigasjonssystemet, TomTom-tjenestene, Apple CarPlay™ og Android Auto™

360°-parkeringskamera

Nye Tucson har 360°-parkeringskamera som gjør det enklere og tryggere å manøvrere på trange steder. Denne sikkerhetsfunksjonen bruker flere strategisk plasserte kameraer for å gi en 360°-visning av området rundt bilen, slik at du ser hva du gjør.

Smart baklukebetjening

Den smarte baklukebetjeningen åpnes automatisk når du nærmer deg bilen og smartnøkkelen er innenfor bilens registreringsområde i tre sekunder. Det gjør det enklere å laste store og tunge gjenstander siden du ikke trenger å ta ut nøkkelen.

Premium lydsystem

Premium-lydsystemet fra KRELL byr på krystallklar lyd. Ti høyttalere og en ekstern forsterker sørger for perfekt lyd uansett hvor du sitter i bilen.

Innvendig design 

I nye Tucson er det god plass til fem voksne, og vinkelen på bakseteryggen kan justeres, slik at passasjerene kan lene seg tilbake og slappe av. Hele kupeen preges av høy komfort og kvalitetsmaterialer.

Fleksibelt bagasjerom

Nye Tucson er romslig og allsidig med et bagasjeromsvolum på 502 liter. Du kan endre bagasjeromsvolumet i en håndvending ved å legge ned bakseteryggen som kan deles i forholdet 60:40. Når setene er lagt ned, er bagasjeromsvolumet hele 1 492 liter.

Aerodynamisk design

Den strømlinjeformede profilen til Tucson har en viktig funksjon. Den reduserer luftmotstandskoeffisienten og reduserer energiforbruket. I tillegg er de aerodynamiske egenskapene til spoilerleppen på støtfangeren foran og sidene på hekkspoileren forbedret, kurven på A-stolpen er redusert og understellet er aerodynamisk optimert.

Nytt utvendig design

Nye Tucson har fått en ny sportslig lyssignatur med hovedlykter med full-LED. Lyktene møter hjørnene på kaskadegrillen som er plassert over støtfangerne foran og beskyttelsesplaten under bilen. Den kraftfulle hekken har fått nytt baklyktdesign og ny støtfanger bak.

Bi-LED-hovedlykter med LED-blinklys

Nye Tucson har bi-LED-hovedlykter som gir bedre sikt. De leveres med fjernlysassistent som øker sikkerheten og kjørekomforten.

LED-kjørelys og tåkelys

LED-kjørelysene er nydesignet som en del av lyssignaturen til nye Tucson.

Kaskadegrill

Hyundais typiske kaskadegrill har fått en ny utforming som gjør fronten mer iøynefallende. De kraftige kromribbene leveres i sølvfarget finish eller i lys kromfinish avhengig av utstyrsnivå.

Midtlinje

Den dynamiske midtlinjen fremheves av kromlisten som buer oppover langs C-stolpen.

Lettmetallfelger

I Norge leveres Tucson med stilige 19" lettmetallfelger som standard. Til vinterhjulene kan du velge fra vårt store utvalg av originale felger.

Panoramatak

Panoramataket har stor åpning og slipper lys og luft inn i kupeen.

LED-kombinasjonsbaklykter

LED-kombinasjonsbaklyktene har fått en ny utforming som gir nye Tucson en dynamisk lyssignatur og gjør den mer synlig.

Beskyttelsesplate bak

Beskyttelsesplaten bak gir SUV-designet et røffere preg.

Doble eksosrør i krom

De doble eksosrørene i krom har også et nytt sportslig design. Mange andre designelementer bidrar i tillegg til å gjøre nye Tucson unik.

Blinklys i sidespeilene

Blinklysene i sidespeilhusene gir tydelige signaler til andre trafikanter og øker sikkerheten når du skal svinge av eller skifte kjørefelt.

Hjulbuelister

Eksenterdesignet på hjulbuene gir bilen et atletisk preg og understreker bilens røffe sider.

Sidelister

De sportslige sidelistene i kontrastfarge binder sammen hjulbuene og fremhever den lange akselavstanden.

Takspoiler

Et høytmontert bremselys er integrert i den aerodynamiske hekkspoileren.

Komfortabel kupé

Den romslige kupeen til nye Tucson er preget av kvalitet og komfort. Det innvendige designet er ergonomisk med nye myke materialer og diskré fargetemaer.

Innvendig design

Du kan velge mellom fire fargetemaer for å tilpasse nye Tucson etter din smak: sort, Sahara Beige, Light Grey eller Red Wine.
Nedenfor kan du se annet innvendig utstyr. 

Innvendig utstyr

Nye Tucson gir deg tilkoblingsmuligheter og innovativ teknologi som gjør livet behagelig. Nedenfor kan du se eksempler på dette.

Supervision-display

Supervision-displayet med LCD-fargeskjerm på 4,2 tommer er plassert slik at det er lett å se og bruke. Her ser du viktige kjøredata, for eksempel statusen til aktivt sikkerhetsutstyr, rekkevidde og drivstofforbruk, navigasjonsmeldinger, utetemperatur og mye annet.

Navigasjonssystem

Berøringsskjermen på 8 tommer er plassert i perfekt betjeningshøyde på instrumentpanelet. Denne konstruksjonen gjør det mulig å se multimedieinformasjon nærmere synsfeltet ditt. Med Apple CarPlay™ og Android Auto™ har du enkel tilgang til smarttelefonens funksjoner på den store skjermen i bilen. Navigasjonssystemet har 3D-kart. I tillegg omfatter det gratis abonnement på LIVE-tjenester i syv år, inkludert oppdatert informasjon om vær, trafikk og fotobokser (der det er tillatt).

Multifunksjonsratt 

Du kan styre mange funksjoner uten å ta hendene av rattet. Knappene for smart cruise control, som holder konstant hastighet og avstand til kjøretøyet foran, er også plassert på rattet. Oppvarmet ratt som øker komforten om vinteren, er også standard.

Automatisk klimaanlegg

Det automatiske klimaanlegget har to soner med separat temperaturinnstilling for førersetet og passasjersetet foran. Velg ønsket temperatur, og systemet tar seg av resten.

Det største bagasjerommet i klassen

Nye Tucson har det største bagasjerommet i klassen. Volumet kan økes fra 502 til 1 492 liter når baksetene legges ned. Det er også oppbevaringsplass under bagasjeromsgulvet, som kan reguleres i høyden.

Bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 60:40

Nye Tucson er romslig og allsidig med et bagasjeromsvolum på 502 liter. Du kan raskt og enkelt endre bagasjeromsvolumet ved å legge ned bakseteryggen som kan deles i forholdet 60:40. Når setene er lagt ned, er bagasjeromsvolumet hele 1 492 liter. Baksetepassasjerene kan justere vinkelen på seteryggen for å sitte mer komfortabelt.

Ventilasjon for passasjerene i baksetet 

Passasjerene i baksetet kan stille inn luftdysene og styre luften dit de ønsker. 

Elektronisk parkeringsbrems

Den kompakte parkeringsbremsen tar liten plass mellom forsetene.

Tilkoblingsmuligheter (AUX og USB)

Tilkoblingsportene kan du bruke til å koble til de fleste typer musikkspillere, inkludert minnepinner.

Ytelse

Nye Tucson leveres med toppmoderne motorer som er optimert for å redusere CO2-utslippet. Motorene oppfyller den nyeste utslippsstandarden Euro 6D-Temp.

7-trinns dobbelclutchgirkasse 

Hyundais 7-trinns dobbelclutchgirkasse kombinerer den effektive energiutnyttelsen og kjøreopplevelsen til en manuell girkasse med komforten til en automatgirkasse.

HTRAC™ firehjulsdriftsystem

Nye Tucson kan også leveres med firehjulsdrift som gir utmerkede kjøreegenskaper. Når systemet registrerer mulig redusert veigrep, overfører HTRAC™ firehjulsdriftsystem inntil 50 % av dreiemomentet til bakhjulene for å forbedre veigrepet. Momentfordelingen kan også låses i forholdet 50:50 under ekstreme forhold.

McPherson-forstilling

Den forbedrede forstillingen gir mer direkte styrerespons og høyere kjørekomfort.

MultiLink-bakhjulsoppheng

Den optimerte geometrien til bakhjulsopphenget bedrer kjørekomforten og -stabiliteten.

Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense, våre avanserte førerassistentsystemer, øker sikkerheten og kjørekomforten.
Med dem er nye Tucson utstyrt med den nyeste teknologien innen aktiv sikkerhet.

Automatisk nødbremsassistent

Ved hjelp av et frontkamera med flere funksjoner overvåker den automatiske nødbremsassistenten veien foran bilen og bremser automatisk hvis den oppdager at kjøretøyet foran bråbremser. Først varsles du visuelt og med et lydsignal, så øker den bremsetrykket etter kollisjonsfaren, og til slutt bremses bilen med maksimal kraft for å unngå en kollisjon. Systemet aktiveres når det registrerer et kjøretøy foran bilen i hastigheter på 10 km/t og høyere.

Blindsonevarsler

Sensorer overvåker områdene bak og på siden av bilen og varsler deg dersom det kommer kjøretøyer inn i blindsonen. Du varsles med et symbol i sidespeilet på siden det gjelder, og et annet i kombiinstrumentet. Hvis du setter på blinklyset mens det er et kjøretøy i blindsonen, varsles det med et lydsignal.

Filskifteassistent

Bilen er utstyrt med kameraer som overvåker veimerkingen. Systemet varsler deg visuelt og med lydsignaler hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet uten at du har slått på blinklyset. Systemet kan også aktivere lett motstyring ved behov.

Statiske kurvelys

Når du svinger i mørket, lyser de statiske kurvelysene i den retningen du svinger. Det gir bedre sikt og dermed høyere sikkerhet.

Adaptiv cruise control

Ved hjelp av radarsensorer og automatisk bremsing/akselerasjon holder adaptiv cruise control en konstant hastighet og avstand til kjøretøyet foran. Hvis trafikken stanser, bremser systemet bilen til den står i ro og akselererer til innstilt hastighet når veien er klar igjen.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistenten registrerer møtende kjøretøyer og kjøretøyer i samme kjørefelt foran bilen, og endrer automatisk til nærlys, slik at andre førere ikke blir blendet. Når det ikke registreres noen andre biler, slår systemet automatisk på fjernlyset for maksimal sikt.

Tretthetsvarsling

Denne funksjonen øker sikkerheten ved å kontinuerlig overvåke og analysere kjøremønstret. Når den registrerer tegn på tretthet eller dårlig konsentrasjon, varsler den føreren med et lydsignal og en melding i informasjonsdisplayet med en oppfordring om å ta en pause.

Dekktrykkovervåkning

Systemet overvåker trykket i alle dekkene. Avvik vises i kombiinstrumentet.

Komfortfunksjoner

Nye Tucson har mange praktiske funksjoner og smarte systemer som gjør hverdagen mer behagelig.

360°-parkeringskamera

Nye Tucson har 360°-parkeringskamera som gjør det enklere og tryggere å manøvrere på trange steder. Denne sikkerhetsfunksjonen bruker flere strategisk plasserte kameraer for å gi en 360°-visning av området rundt bilen, slik at du ser hva du gjør.

Elektronisk parkeringsbrems

Den elektroniske parkeringsbremsen aktiveres og deaktiveres enkelt med en knapp. Den tar liten plass, dermed blir det mer oppbevaringsplass i midtkonsollen.

Smart baklukebetjening

Det praktiske systemet åpner bakluken automatisk når du har med deg smartnøkkelen og står i aktiveringssonen i minst tre sekunder. Du trenger ikke ta ut nøkkelen. Før bakluken åpnes, varsles du med et lydsignal og et kort blink med blinklysene.

Premium lydsystem

Premium-lydsystemet fra KRELL byr på krystallklar lyd. Ti høyttalere og en ekstern forsterker sørger for perfekt surroundlyd uansett hvor du sitter i bilen.

Bagasjeromstildekning

Beskytter bagasjerommet mot innsyn.

USB-port bak

Baksetepassasjerene har tilgang til en praktisk USB-ladeport i baksetet. 

Krok til poser på bakseteryggen

På den smarte kroken kan du henge handleposer, vesker og liknende.

Seter med elektrisk regulering

Med 8-veis innstilling kan passasjeren i forsetet finne den mest behagelige sittestillingen. Førersetet har 10-veis innstilling som inkluderer 2-veis korsryggstøtte med elektrisk justering.

Oppvarmede og ventilerte seter

Oppvarmede og ventilerte seter øker komforten ved å holde deg varm om vinteren og behagelig kjølig om sommeren. Kjøleviftene er integrert i setene.

Trådløs lading av smarttelefoner

En ladeplate for trådløs lading (Qi-standarden) midt i midtkonsollen gjør det mulig å lade Qi-kompatible smarttelefoner raskt og enkelt uten ledninger.

Bi-LED-hovedlykter

Nye Tucson har bi-LED-hovedlykter som gir bedre sikt. LED-lyktene lyser klarere enn tradisjonelle lyspærer og gir større kontraster. Det gjør det lettere å oppdage ting i mørket, slik at du blir mindre sliten. Lyktene blender dessuten andre trafikanter mindre.

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai Tucson 48V Hybrid Hyundai Tucson 48V Hybrid Hyundai Tucson 48V Hybrid Hyundai Tucson 48V Hybrid Hyundai Tucson 48V Hybrid Hyundai Tucson 48V Hybrid Hyundai Tucson 48V Hybrid

Meld interesse

Personvern