Informasjon

STILREN OG AVBALANSERT

Den sølvfargede takrelingen fremhever den skrånende taklinjen og den sportslige profilen. Og takspoileren fremhever bilens aerodynamiske profil. Den er er lakkert i bilens farge og omfatter et høytmontert bremselys.

Dobbelclutchgirkasse

Den 7-trinns dobbelclutchgirkassen kombinerer svært effektiv energiutnyttelse med komforten til en automatgirkasse. Giringsprogrammet er omkalibrert slik at den nye girkassen nå reagerer mer spontant ved sportslig kjøring. Samtidig gjør de myke girskiftene den behagelig på daglige kjøreturer.

Automatisk klimaanlegg

Det automatiske klimaanlegget har to soner med separat temperaturinnstilling for førersetet og passasjersetet foran. Velg ønsket temperatur, og systemet tar seg av resten.

Forskyvbart armlene foran

Armlenet foran kan forskyves forover eller bakover, slik at du finner den mest behagelige stillingen. Under det hengslede lokket er det et praktisk oppbevaringsrom.

Nødbremsassistent

Radar- og kamerasystemene i bilens front registrerer kjøretøy og fotgjengere i veien foran bilen. Nødbremsassistenten aktiverer automatisk nødbremsing for å minimere kollisjonsfaren og redusere konsekvensene av en eventuell kollisjon. Standardversjonen reagerer på kjøretøy som nærmer seg bilen forfra, ved hjelp av frontkameraet. En versjon med radar, som også kan oppdage fotgjengere, leveres som ekstrautstyr.

Seter med minnefunksjon

Setets minnefunksjon lagrer innstillingene dine og stiller inn setet i perfekt posisjon hver gang du setter deg i setet. I tillegg stilles sidespeilene og instrumentpanelets lysstyrke inn. Trykk på knappen, og systemet justerer automatisk de lagrede innstillingene for fører 1 eller fører 2.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai i30 stasjonsvogn Hyundai i30 stasjonsvogn

Meld interesse

Personvern