Informasjon

Sportslig design og kjøredynamikk som en løpsbil

Performance-modell med opptil 275 hk  / Racingfølelse i hverdagen

Skapt for svinger

De 275 hestekreftene er fintunet på Nürburgring, slik at helt nye i30 N er klar for ekstra sportslig kjøring på svingete vei. Den er skapt for deg som ønsker mer racingfølelse i hverdagen.

Skapt for sportslige ytelser

Med helt nye i30 N vekker du garantert oppmerksomhet, ikke bare på grunn av motorlyden, men også på grunn av det spreke designet med senket chassis.

Kraftfullt utseende 

Den markante støtfangeren foran med store luftinntak og kaskadegrillen gjenspeiler kreftene som skjuler seg under panseret. Det gjør også 19" felger med N-logo og ekstra kraftige bremser med røde N-kalipere.

Sportslig stil 

Den aerodynamiske hekkspoileren med trekantet bremselys, den markante støtfangeren bak og de to sportsenderørene avslører bilens kraftfulle kjøreytelse.

Sportslig førerplass

Førerplassen i i30 N gir deg full oversikt og høy komfort. Den er ergonomisk utformet, slik at du enkelt kontrollerer alle funksjoner. Sportssetene gir god sidestøtte i alle situasjoner.

N-kjøremoduser

Med et tastetrykk kan du velge mellom fem ulike kjøremoduser. De ulike modusene endrer bilens egenskaper ved å regulere parameterne til motoren, fjæringen, den elektroniske stabilitetskontrollen, N-differensialbremsen, motorlyden, styringen og turtallstilpasningen.

N antispinn- og stabilitetsprogram 

N antispinn- og stabilitetsprogram er utviklet internt. Dette assistentsystemet griper inn ved behov uten at det forstyrrer kjøreopplevelsen. Det kan slås av når du ønsker maksimal racingfølelse.

Automatisk nødbremsassistent 

Assistenten arbeider i tre trinn. Den bruker kamerasensorer og varsler deg visuelt og med lydsignaler. I andre trinn øker den bremsetrykket i tråd med hvor stor kollisjonsfaren er, og i tredje trinn bremses bilen med maksimal kraft for å unngå en kollisjon eller i det minste redusere følgene hvis en kollisjon ikke kan unngås.

Elektronisk N-differensialbrems 

Den elektroniske differensialbremsen sørger for bedre veigrep og maksimal kraftoverføring til veien. Den gjør det også mulig å kjøre raskere i svinger.

Navigasjonssystem 

i30 N byr på avanserte tilkoblingsmuligheter med 3D-navigasjon, mediefunksjoner, Android Auto™, Apple CarPlay™ og trådløs lading.

Eksklusiv grill og markant støtfanger 

Denne versjonen av kaskadegrillen har en N-logo. Under den er støtfangeren med store luftinntak og rød konturlinje.

Avanserte LED lykter 

i30 N leveres med hovedlykter med full-LED som standard. De har et stilfullt design og sørger for god sikt i mørket.

LED kjørelys 

De horisontale LED kjørelysene er plassert øverst i luftinntakene på begge sider av støtfangeren. Luftinntakene bidrar til kjøling av bremsene og bedre aerodynamiske egenskaper.

Panoramatak (ekstrautstyr) 

Panoramataket over for- og baksetene slipper lys og luft inn i kupeen.

Detaljer på sidene 

Høyglansede sorte sidespeil og sorte sideskjørt danner en fin kontrast til lakkfargen.

Eksklusive N-felger 

i30 N leveres med større hjulbuer, slik at du får 18" felger med N-logo. Velger du i30 N Performance får du 19" felger.

Kombinasjonsbaklykter 

LED kombinasjonsbaklyktene er plassert i forlengelse av sidelinjen og gir hekken et markant utseende.

Takspoiler 

Takspoileren i høyglanset sort reduserer oppdriften. Et trekantet bremselys er integrert i spoileren.

Refleks og tåkebaklys 

Plasseringen av refleksene og tåkebaklysene understreker bilens bredde.

Sportslig støtfanger bak 

Den sportslige støtfangeren bak har også en konturlinje i racingrødt mellom de to forkrommede enderørene.

Kontroll og komfort

Førerplassen i i30 N gir deg full oversikt og høy komfort. Den er ergonomisk utformet, slik at du enkelt kontrollerer alle funksjoner.

Sportslig komfort

N-sportssetene har et unikt design med N-logo og blå kontrastsømmer og er svært behagelige å sitte i. Korsryggstøtte med elektrisk justering og setepute som kan forlenges, sørger for ekstra høy komfort. Setene leveres med trekk i en kombinasjon av semsket kunstskinn / skinn.

8" berøringsskjerm 
Den høyoppløste berøringsskjermen er plassert i ideell betjeningshøyde. Designet gjør det mulig å se multimedieinformasjon høyere opp og nærmere synsfeltet ditt. Her har du hurtigtilgang til navigasjonssystemet, TomTom-tjenestene, Apple CarPlay™ og Android Auto™.

Ratt 
N-rattet har blå sømmer og N-logo. Med tastene kan du styre kjørefunksjonene uten å ta hendene av rattet. Du kan velge kjøremodus eller aktivere turtallstilpasning med et tastetrykk.

N-kombiinstrument 
N-kombiinstrumentet er tilpasset med giranbefaling for banekjøring. Det røde området på turtelleren endres etter kjøreytelsen og varierer ut fra motorens oljetemperatur. I kombiinstrumentet kan du følge med på oljetemperatur, turtall og turbotrykk.

Automatisk klimaanlegg 
Det automatiske klimaanlegget har to soner, slik at personene i forsetene kan stille inn temperaturen separat.

Avanserte tilkoblingsmuligheter 
I i30 N har du tilkoblingsmuligheter og smart teknologi som gjør livet behagelig. Her finner du blant annet en skjerm på 8 tommer som gir enkel tilgang til alt du måtte ønske med Apple CarPlay™ og Android Auto™. En ladeplate for trådløs lading av smarttelefoner er plassert lett tilgjengelig i kupeen.

Sportslig girspak 
Girspakkulen er dekorert med en blå stripe og N-logo. Sammen med den 6-trinns manuelle girkassen gir den raske og presise girskift.

N-innstegslister 

N står for Namyang og Nürburgring, og N-logoen står for ren ytelse.

Armlene foran 

Det komfortable armlenet har et praktisk oppbevaringsrom.

Flere hestekrefter

Helt nye i30 N drives av en 2,0-liters turbomotor og er som skapt for deg som ønsker racingfølelse i hverdagen.

2,0-liters T-GDi (250 hk) bensinmotor

Den nyutviklede 4-sylindrede turbomotoren har direkte innsprøytning og et slagvolum på 2,0-liter. Dette gir rask respons, et bredt turtallsområde og en overboost-funksjon som midlertidig øker turtallet med 8 prosent. i30 N leveres med forhjulsdrift og 6-trinns manuell girkasse med kraftigere gir, synkroniseringsring i karbonfiber og en kraftig clutch. De forsterkede delene er konstruert for å tåle N-motorens ekstra høye motorkraft. Korte girskift gir raske girskift for en sportslig kjørestil. Maks. effekt 250 hk Maks. dreiemoment 353 Nm.

2,0-liters T-GDi (275 hk) bensinmotor

Den nyutviklede 4-sylindrede turbomotoren har direkte innsprøytning og et slagvolum på 2,0-liter. Dette gir rask respons, et bredt turtallsområde og en overboost-funksjon som midlertidig øker turtallet med 8 prosent. i30 N leveres med forhjulsdrift og 6-trinns manuell girkasse med kraftigere gir, synkroniseringsring i karbonfiber og en kraftig clutch. De forsterkede delene er konstruert for å tåle N-motorens ekstra høye motorkraft. Korte girskift gir raske girskift for en sportslig kjørestil. Denne motoren leveres med i30 N Performance.

Antispinn- og stabilitetsprogram 

N antispinn- og stabilitetsprogram er utviklet internt. Dette assistentsystemet griper inn ved behov uten at det forstyrrer kjøreopplevelsen. Det kan slås av når du ønsker maksimal racingfølelse.

Launch control 

Launch control gir deg maksimalt veigrep for raskest mulig igangkjøring. Funksjonen kontrollerer hjulspinn og -slipp ved kraftig akselerasjon fra stillestående, slik at du kan akselerere som en proff.

Turtallstilpasning 

Trykk på knappen på rattet, så girer bilen ned ekstra raskt og smidig, uansett om du kjører på vei eller på bane. Turtallstilpasningen synkroniserer motorturtallet med turtallet til den inngående akselen for neste gir under girskiftet. Dette reduserer slitasjen og øker levetiden.

Hyundai SmartSense

Cutting-edge Advanced Driving Assistance Systems for more safety and peace of mind.

Automatisk nødbremsassistent 

Assistenten arbeider i tre trinn. Den bruker kamerasensorer og varsler deg visuelt og med lydsignaler. I andre trinn øker den bremsetrykket i tråd med hvor stor kollisjonsfaren er, og i tredje trinn bremses bilen med maksimal kraft for å unngå en kollisjon eller i det minste redusere følgene hvis en kollisjon ikke kan unngås.

Frontkollisjonsvarsler 

Frontkollisjonsvarsleren bruker frontkameraet til å registrere fare for frontkollisjoner, og varsler deg om dette.

Filskifteassistent 

Assistenten varsler deg ved utrygge bevegelser i hastigheter over 60 km/t. Hvis bilen utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet, varsler den deg, og griper inn og korrigerer styringen ved behov for å holde bilen i kjørefeltet.

Navigasjonssystem 

Den høyoppløste berøringsskjermen er plassert i ideell betjeningshøyde. Designet gjør det mulig å se multimedieinformasjon høyere opp og nærmere synsfeltet ditt. Her har du hurtigtilgang til navigasjonssystemet, TomTom-tjenestene, Apple CarPlay™ og Android Auto™.

Parkeringsassistent foran og bak 

Sensorer i støtfanger foran og bak registrerer hindringer du ikke ser selv, og varsler deg, slik at du kan stoppe i tide.

5-års garanti – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai i30 N Hyundai i30 N Hyundai i30 N Hyundai i30 N Hyundai i30 N Hyundai i30 N Hyundai i30 N

Meld interesse

Personvern