Informasjon

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende.

Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke.

Tidløs design
Den nye generasjonen i30 definerer det nye designspråket til framtidens Hyundai-modeller.

Peter Schreyer, president og sjefsdesigner for Hyundai Motor Group, om helt nye i30:

«Du kan se og føle en ny kraft i den nye generasjonen i30 – den er et statement. På nye i30 introduserer vi den nyutviklede grillen som vi kaller kaskadegrillen. Den er det nye kjennetegnet på Hyundai.»

Et stilrent preg
Kupeen i den nye generasjon i30 preges av instrumentpanelets horisontale linjer. Her finner du en åttetommers berøringsskjerm som brukes til å betjene integrerte tilkoblingsmuligheter, navigasjonssystem og infotainmentsystemer.

Hele kupeen har et tidløst design som fremhever den moderne stilen til den nye generasjonen i30.

Omfattende sikkerhet
Slapp av, i tillegg til syv kollisjonsputer er bilen fullstappet av avansert sikkerhetsteknologi som passer på dersom du skulle være uoppmerksom. Nødbremsassistent med sammenstøtvarsling foran, blindsonevarsling, varsling om kryssende trafikk ved rygging, aktiv filskifteassistent, fartsgrensevarsling og fjernlysassistent. Smart cruise control kan leveres til modeller med syvtrinns DCT-automatgirkasse.

En annen aktiv sikkerhetsfunksjon er tretthetsvarsling som hjelper deg å huske å ta en pause når behovet melder seg.

Flere krefter, lavere vekt og høyere ytelse
Bruken av et ekstremt sterkt stål i nye i30 betyr økt kjøredynamikk og økt sikkerhet. Denne ståltypen gir bilen en mer vridningsstabil struktur og sørger for mer kontant respons og økt sikkerhet for alle i bilen.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai i30 Hyundai i30 Hyundai i30 Hyundai i30 Hyundai i30

Meld interesse

Personvern